Sådan redder du dine børn fra R-klassificerede videoer: Sådan føjes forældrekontrol til din opskriftByPhoto

Saving Your Children From R Rated Videos



RecipeByPhoto ForældrekontrolSelvom X-klassificeret voksenindhold på RecipeByPhoto er begrænset til private kanaler, er der masser af R-klassificeret indhold på offentlige kanaler i RecipeByPhoto-kanalbutikken. Hvis du vil holde børnene væk fra risqué-indhold, men stadig være i stand til at se det selv efter familietimen, er dine muligheder begrænsede. RecipeByPhoto tilbyder ikke nogen ægte forældrekontrol, men her er en løsning. Selvom det er ubelejligt, er det lettere end at låse din RecipeByPhoto i spirituskabinettet, når du er ude af rummet.

vil der være sæson 8 af skamløs

Løsningen til forældrekontrol er faktisk meget enkel på trods af dens ulemper. Først skal du konfigurere din RecipeByPhoto-konto, så der kræves en PIN-kode for at tilføje nogen kanal fra Channel Store:



  • Log ind på din RecipeByPhoto-konto på owner.roku.com
  • Vælg 'Opdater' ud for PIN-præference i midten af ​​siden
  • Vælg den første mulighed: 'Der kræves en PIN-kode, når du bruger din RecipeByPhoto-konto til at købe eller tilføje et element fra Channel Store.'
  • Indtast en firecifret PIN-kode, som du kan huske, og gem derefter ændringer.
Slet nu alle kanaler, som du ikke ønsker, at dine børn skal have ubegrænset adgang til:
  • Gå til din RecipeByPhotos startskærm, og vælg 'Mine kanaler'.
  • Brug fjernbetjeningen til at navigere til den kanal, du vil fjerne, og tryk derefter på * på fjernbetjeningen.
  • Vælg indstillingen 'Fjern kanal', og tryk på 'OK' på fjernbetjeningen.
  • Vælg 'Fjern' og tryk på 'OK' igen for at bekræfte, at du vil fjerne kanalen.

Når du er klar til at se kanalen, skal du vælge den fra Channel Store (ved hjælp af søgefunktionen i din RecipeByPhotos hjemmemenu kan være hurtigere) og indtaste din PIN-kode, når du bliver bedt om det, når du installerer kanalen. Når du er færdig med at se, skal du slette kanalen igen.

der dør i gående døde i aften



Hvis du sletter en gebyrbaseret kanal, behøver du ikke betale igen for at geninstallere. Men hvis du slettede en kanal, der er linket til en konto, bliver du nødt til at oprette forbindelse igen eller logge ind igen hver gang du tilføjer kanalen tilbage.

Glem ikke, at et par RecipeByPhoto-kanaler har deres egen forældrekontrol. Amazon Instant Video, Netflix og Redbox er blandt disse. Opret den kanalspecifikke forældrekontrol på disse kanaler, og du behøver ikke slette dem, når du er færdig med at se.

Nej, det er ikke så simpelt som en ægte forældrekontrolindstilling, der giver dig mulighed for at indtaste en PIN-kode for at se kanalerne direkte fra Mine kanaler, men det er kun et par ekstra trin, og du har ro i sindet ved at vide, at dine børn ikke er Ser ikke R-vurderede RecipeByPhoto-kanaler, mens du er ude af huset.